top of page
Trouwfotograaf Breda

"Gaby heeft onze bruiloft 22 september gefotografeerd! En wat was het een fijne dag zeg! En wat zijn de foto’s enorm mooi geworden! Wij zijn er in ieder geval super trots op! We merkten niet dat we op de foto werden gezet en konden geheel onszelf zijn! Enorm bedankt Gaby! Je bent een topper!"

Jasper & Ilja

Over trouwfotograaf Breda

Als trouwfotograaf Breda heb ik al vele mooie huwelijken mogen vastleggen. Een goede trouwfotograaf is onmisbaar voor het vastleggen van jullie speciale dag. Een prachtig fotoalbum waardoor je keer op keer je trouwdag opnieuw beleeft is dan ook de kers op de (bruids)taart. Als ervaren trouwfotograaf leg ik deze dag graag voor jullie vast. Ongedwongen, zonder geforceerde poses, JUST THE WAY YOU ARE! Ik ben een ‘sucker’ voor de liefde en ik geniet dan ook van elk moment dat ik van jullie bruiloft vastleg en dat zie je terug in het resultaat. Verliefd op de liefde! 

De mooiste trouwlocaties van Breda

In de afgelopen jaren als trouwfotograaf Breda heb ik al op vele trouwlocaties mogen fotograferen. In Breda en omgeving zijn vele schitterende plekken te vinden die perfect zijn voor een bruiloft of receptie bij het stadhuis in Breda, Pinot of zelfs het prachtige Houtse Meer. Ik heb inmiddels uitgebreide ervaring met bruiloften op diverse locaties in Breda en omstreken en ben heel benieuwd voor welke trouwlocatie jullie kiezen!

Fotograaf Breda
Gaby Ermstrang Fotografie
bottom of page