top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Bruiloft Silvia en Jeremy, Heusden gemeente Altena en het Wapen van Emmickhoven in AlmkerkKoud, kouder KOUDST, dat mogen we van deze 14 december 2022 wel zeggen.

Maar door dit koppel was de kou niet eens meer voelbaar! : ) Stoer en dapper trokken ze er toch zonder jas op uit voor de mooiste plaatjes in Heusden stad. En wat een geweldig stadje blijft dat toch. Iedere keer probeer ik er weer alles uit te trekken om zo origineel mogelijk voor mijn bruidsparen te zijn. Want trouwen in Heusden, dat wil je op je eigen manier doen. En dat deden deze leukerds! Met een prachtige ochtendzon trokken we langs de leukste plekken van Heusden. En daarna door naar het gemeentehuis van Altena om elkaar daar het JA woord te geven. Ik kan er niets aan doen, maar kleine kinderen op bruiloften, DOEN! Wat is dat toch heerlijk genieten. Een eigen wil, een eigen zin en zeker zin in taart.

Zoveel zin om er bijna voor te ontsnappen uit de gemeente zaal. Maar toen het uiteindelijk zo ver was, was het ook heerlijk smikkelen. Door omstandigheden kwamen jullie bij mij uit om jullie mooiste dag vast te leggen en ik hoop dat ik het vertrouwen met deze prachtige plaatjes heb waargemaakt. Lekker genieten van jullie mooie gezin! Silvia & Jeremy <3
Comments


bottom of page