top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Lieke & Dennis, trouwen in Plok Didam

Updated: Sep 27, 2022

Well HELLO start of a wonderfull new weddingseason! Ik was al even eerder begonnen, maar dan aan het werk als second shooter. Maar nu voor 'het eggie', weer mijn eigen bruiloften. Mijn start brengt mijn naar Lobith. Een klein dorpje achter de rook van Arnhem. Een prachtig jong gezin. Bestaande uit mama Lieke, papa Dennis en dochterje Lizz van net 2 jaar. 'zeg maar nee' Waar de voorspelling lag in een slechte dag met onweer en veel regen. Kregen wij prachtige zonnestralen en zachte wolkjes. HEERLIJK! Met een ceremonie in een prachtige tent in de tuin van en een te gek feest in PLOK Didam, werd de avond afgesloten onder het genot van een biertje en een dansje. Mijn dank aan second shooter Marjolein Brinkhorst. Let's watch those pictures again <3

154 views

コメント


bottom of page