top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Peter & Vera | trouwen bij 't Geertje Zoetermeer | De Boomgaard Benthuizen

Updated: Sep 26, 2022

Nu ben ik natuurlijk een beetje bevooroordeeld over dit stel, want ik deed inmiddels al een buikshoot, cakesmash en familieshoot met ze, maar deze bruiloft was EPIC!

Niet alleen vanwege de datum 18-08-2018 of vanwege hun relaxte draaiboek -doe je ding Gaby, wij vertrouwen je!- Maar absoluut vanwege alle dingen die ik en mijn second shooter Marjolijn meegemaakt hebben. Het was een vreemde, rare, en ow zo toffe en leuke dag!

Huilen? Ja ontzettend mega veel. Iedereen huilde. Je kon het zo gek niet bedenken of die persoon heeft echt een traan gelaten. Kotsen? En dan niet eens van de drank! De kindjes waren ziek en zoals een echte mama is, troost je, verzorg je en ruim je op.

Spelen? Het was een groot speelparadijs bij de Boomgaard in Benthuizen. Wat een heerlijke locatie en wat was er veel lol! En een trampoline, JIHAA! Kwam ik daar nu 2 hysterische dames op tegen? En won de GOM nu met ringwerpen? YES! De kinderboerderij? DE ultieme locatie voor plezier en fotoshoots. Kunnen we dat niet altijd doen? : ) Groepsfoto’s? Waarom serieus als het ook lollig kan. Ceremonie? Met een prachtige locatie en een lief koppel, de perfecte geloftes en een tof gezelschap, kan het bijna niet anders dan de perfecte fibe voor een I DO moment.

Knuffels? Ik heb heerlijk geknuffeld met iedereen. Ja soms heb je van die dagen!

Het bruidsboeket? Het ini mini bruidsboeketje wat door de GOM naar de vrijgezelle dames gegooid werd. Huh?

Er werd gelachen en gehuild. En er werd gehuild en gelachen.

Op sommige momenten ook echt door mij! Wat een HEERLIJKE knuffels onderling. Wat een liefde!


PS: check out de bruidsschoenen!!

Met grote dank aan de fantastische cemeroniemeester Debby. Wat heeft ze hard gewerkt. Topper! Super veel dank aan Peter en Vera die alle vertrouwen in mijn staken. En natuurlijk aan Marjolijn Maljaars, mijn second shooter, steun en toeverlaat voor 18-08-2018. De dag die ik niet snel zal vergeten : )

536 views

Comments


bottom of page