top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Arjan & Anne, Landgoed Dordwijk in Dordrecht en De Seterse Hoeve in Oosterhout

Updated: Sep 26, 2022

Als je dan toch gaat trouwen, moet het ook wel ontzettend mooi weer zijn toch? Het was Arjan en Anne gegund, met een overheerlijk zonnetje kwamen we allemaal in een lekkere trouwfibe terecht.


Ik vraag mij altijd af wat voor mooie jurk de bruid aan heeft. En ow ow ow, wat zag Anne er prachtig uit! Arjan ook hoor, maar Anne stal toch wel de show! Zo zo mooi!


In de ochtend het aankleden en de ontmoeting, off naar Vianen zodat opa het bruidspaar ook mocht bewonderen! Richting Landgoed Dordwijk om prachtige foto's van ze te maken. EN HOE! Wat waren ze mooi! En wat hebben we mooie foto's kunnen maken. Ook met het kleine ini mini bruidsmeisje Roos.


Na de fotoshoot door naar Oosterhout waar ze trouwde in de Seterse Hoeve. Met maar liefst 9 broers en zussen + aanhang + kinderen was het een dolle boel. En ook als broers kunnen ze hun jongere broertje goed lanceren LOL Wat hebben wij toffe momenten kunnen schieten. Tja, kids will ben kids.En als echte fotografen houden wij daarvan! Bedankt alle lieve kids voor de heerlijke rol die jullie speelde in deze dag! You ROCK!


Lieve Arjan en Anne, bedankt voor de prachtig mooie dag. De eer dat ik die vast mocht leggen. Ik hoop dat jullie net zo genieten van de foto's, zoals wij dat hebben mogen doen <3


Met heel veel geluk, liefde en vooral veel plezier samen!


Arjan & Anne <3

09-05-2018


Met dank aan Gonda Meurs, mijn steun en toeverlaat deze dag, maar vooral als mijn second shooter, wat een heerlijke plaatjes heb je geschoten.


484 views

Comments


bottom of page