top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Jesse & Louise |trouwen op een boerderij in Aalten | Varsseveld

Updated: Sep 26, 2022

Wat valt er te bloggen al je een super leuk lief stel op een super mooie zonnige dag met een super leuk programma, locatie en sfeer mocht vastleggen. Mijn laatste bruiloft in het voorseizoen. Met nog een aantal super toffe te gaan na de zomervakantie, kijk ik uit naar mijn oplaadbreak in de zomervakantie. 


De laatste loodjes wegen het zwaarst? Welnee! Dit was juist het laatste en leukste loodje! 

Met een dag volledig zelf in hand. Startend met de feestlocatie. Een festivaltent in het weiland van de buren. Dat is pas tof! En dat werd het!  


Hoezo een taarten proeverij. Met haar eigen taartenbedrijf, bakte ze haar eigen bruidstaart. En dan stop ze nog niet. Ze is juf van de gym en school. Dus op de receptie komen al haar kindjes en die krijgen lekker een cupcake! En hoezo trouwen in de kerk in de middag. Dat stuk vieren zij samen met iedereen om 19:00 uur in de avond. Wat een heerlijk mooie eigenwijze dag.


Wat een geweldige dag. Aan alles was werkelijk gedacht. Zelfs aan personal plates (met mijn eigen naam!) om van te eten. 


Ik wist al hoe lief ze waren. Maar de manier waarop ik en second shooter Gea bij de dag hoorde, tekende het karakter van het bruidspaar. Nee, dit was er een om nooit te vergeten. 

Ik heb ze heerlijk in mijn hart gesloten, plus hun heerlijke dag! 


Jesse & Louise ♡

Vrijdag de 13e -07-2018


Thanks Gea voor je gezelschap en je secondshooterschap, love working with ya!


638 views

Comments


bottom of page