top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Rens & Deborah, trouwen in huis (coronawedding!) in Gorinchem

Updated: Sep 27, 2022

Datum 24-4-2020


Een datum die al even gepland was. En door omstandigheden al een keer verzet werd. En toen kwam corona. Wat te doen? (weer) Uitstellen of toch doorgaan? Ze kozen voor doorgaan en ik denk de beste beslissing ooit. Buiten dat ze nu al hun dierbare aanwezig (met afstand) aanwezig hadden, was het een prachtige dag en werd het de achtertuin van zuslief. Ingrediënten die je misschien anders niet had gehad.


Een intieme, liefdevolle, met meer dan genoeg humor en 1,5 meter afstand ceremonie! En wauw! Daar mochten wij getuige van zijn. HEERLIJK! Het was kort, maar zeker niet minder als ieder ander bruiloft.

Stiekem eigenlijk te kort! Maar wel een super dag! Wij hebben genoten van Rens & Deborah <3 En we schuiven graag weer aan als we de rest van de dag / liefde gaan vieren : ) * Met dank aan second shooter Jessica de Vroege ** Side note, wij werken conform de RIVM richtlijnen en de bruiloft was met afstand en hygiëne uitstekend georganiseerd met de RIVM richtlijnen. Mensen die knuffelen of bij elkaar zitten wonen onder 1 dak.


251 views

コメント


bottom of page