top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Ronald & Marléne Trouwen in Woudrichem Altena

Updated: Sep 27, 2022

Zo een dag waaruit je niet meer weet welk beeld je moet kiezen voor je preview... Man man man, wat een dag. Een lange dag, maar ook een super leuke dag met veel emoties. Ruim een jaar voor hun prachtige dag mocht ik mijn werk laten zien bij hun thuis op de bank in de huiskamer. Het was een super leuk gesprek, waarbij we gelijk verschillende emoties van de dag belichten. Het overlijden van de papa van Marléne, nog maar zo kort geleden, werd een belangrijk onderdeel van de dag. Want hij had er immers bij moeten zijn met het aankleden, de ontmoeting, het weggeven en hun geliefde kerkdienst. In plaats daarvan besloten ze met zijn drieën naar het graf te gaan, een bloemetje neer te leggen en later op de dag een kaarsje te branden. Hoewel het natuurlijk nooit de bedoeling moet zijn dat je zo een prachtige dag zonder een van je ouders zou moeten besteden, mag dit natuurlijk ook niet het middelpunt zijn. Je gaat immers trouwen. En dit moet ook echt een van de mooiste dagen van je leven worden. Nou, ik heb het geweten dat ik daar onderdeel van uit mocht maken. Met een traan en wat regen in de ochtend, zo stralend en mooi werd het gedurende de dag en zo gelachen hebben wij in de avond. Wat een liefde, wat een geluk. En daar was ik onderdeel van. Wat een heerlijke mooie mensen. En wat fijn dat ik deze dag mee mocht maken. Wat tof dat ik de vrijheid kreeg te maken wat ik wilde (al was het op boven op de tafel met een paar letters). Jullie gaven je alles en ik hoop dat ik lever. Dank voor de gastvrijheid, het lekkere eten en de kwetsbaarheid. Ik en Marjolein hebben genoten. Al werd het een mega laat feestje! : ) Thnxxx922 views

Comments


bottom of page