top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Ruben en Natascha, trouwen en fotografie bij Kasteel Dussen

Updated: Sep 27, 2022

Er was 1 ding helemaal duidelijk toen ik met ze in gesprek ging, Kasteel Dussen staat nummer 1 op hun lijstje. Alleen hun originele datum, de dag waarop ze graag wilde trouwen, die was niet meer beschikbaar. Ik geloof dat ik ergens in het gesprek heb geroepen, 'als het Kasteel is wat je wilt, moet je dat gewoon doen ongeacht je datum. Geen genoegen met een nummer 2 locatie!' En zo geschiede het. De datum en locatie waren een feit! Gelukkig stond ik ook hoog op hun lijstje en kon ik de data die ze in reservering hadden. En afgelopen vrijdag was het dan EINDELIJK zover! Kasteel Dussen was er klaar voor Ik was er helemaal klaar voor

En ze waren er zelf ook helemaal klaar voor


Een dag gemaakt voor een prachtige herinnering. Zo kreeg ik heerlijke koffie van mama Nel. Kwam er een uil de ringen brengen. Werden er witte duiven in de lucht uitgegooid als teken van liefde. Kwam ik papa in het springkussen tegen! HEERLIJK zulke dagen! Geniet mee van de fotoBLOG van Ruben & Natascha <3

Met grote dank aan John Weeda van Weede producties voor zijn gezelschap en samenwerking, Marlous Nijholt als second shooter, always a plessure! En Kasteel Dussen voor zijn gastvrijheid.361 views

コメント


bottom of page