top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Jeffrey & Odette| Landgoed Dordwijk, Hipper Gorinchem

Updated: Sep 26, 2022

En dan was het EIN-DE-LIJK 18-05-2018!

De dag waar Odette (& Jeffrey) zo lang op had gewacht.


Ik ken Odette al even. Ze fotografeert zelf ook niet geheel onverdienstelijk en is de dochter van een goede huisvriendin van mijn schoonouders. Het eerste deel is altijd een compliment voor mij. Want als mensen al fotograferen, hebben ze verstand van zaken en boeken ze mij voor hun grote dag is dat echt een onwijs compliment.


Ik zat daar inmiddels even geleden op gesprek en ze vertelde de plannen die ze hadden op 18-05-2018. Verliefd als dat ze waren kreeg ook ik, het aanzoekfilmpje te zien. HEERLIJK! Ik wist toen al dat deze mooie dag een feestje zou worden.


En dat werd het!


Nadat mijn collega en second shooter Marlous startte bij Jeffrey en ik bij Odette reden wij na de eerste ontmoeting naar Landgoed Dordwijk. Een prachtig landgoed in Dordrecht waar je een fantastische setting heb om de mooiste trouwfoto's te schieten.


Na het Landgoed, vertrokken we naar de Hipper in Gorinchem een leuke en hippe venue waar je in een prachtige achtertuin lekker buiten kan trouwen. Wat een mooie ceremonie geleid door Anouk Schröder Vreeswijk. She's awesome! En maakte er een prachtig emotionele ceremonie van. Waarbij er niemand was die niet even een traantje wegpinkte. Prachtig! <3


Met het aller aller allerleukste ringenmeisje van de wereld, Maartje! Wat ben jij toch een onwijs lief leuk ding : )


Na de taart & toast was het voor ons alweer tijd om te vertrekken! Maar wat een prachtige dag maakte wij mee. Met een heerlijke gastvrijheid van alle partijen. Grote dank aan de mama's! Jullie zijn super mama's!


En aan het bruidspaar, geniet van elkaar, nog heel lang met mooie reizen


Jeffrey & Odette <3843 views

Comments


bottom of page