top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Marjolein & Jeroen, trouwen bij de Stek in Raamsdonk, fotoshoot Dongecentrale GeertruidenbergHet allerleukste en grootste samengesteld gezin, dat mocht ik fotograferen! Tenminste, ik weet zo uit mijn hoofd niet meer of ik grotere samengestelde gezinnen en bruiloften heb gehad. Maar voor wat ik mij kan herinneren, is dit er een voor in de boeken! Wat was het leuk! En wat waren de kids leuk! En wat was het koppel leuk : ) Een dag met een gouden randje. Nee, zij maakte zich niet druk, ze gingen gewoon trouwen. En tja die foto's, het hoort erbij. Maar moeten moeten. Ik denk, dat als de BLOG bekijken, ze insta verliefd worden! <3 Dat kan toch niet anders? Wat een heerlijke dag! En wat een prachtige foto's. Niet alleen met de kids, die het fan-tas-tisch deden. Maar ook bij de Dongecentrale. Wat een verwennerij als fotograaf! En wat een verwennerij met deze mooie foto's! Ook ik ben weer verliefd geworden op de Dongecentrale! En terecht natuurlijk! Helaas geen vaste fotoshoot locatie, want dit was eenmalig. Maar gelukkig hebben we de foto's nog ; ) Marjolein & Jeroen <3 #trouwen #liefde #bruiloft #yes #ido #sayyes #dongecentrale #destek #raamsdonkveer #geertruidenberg #fearless #fearlessphotographer #documentmylife #fotografie #gabyermstrang #gabyermstrangfotografie #liefdeis #marjoleinenjeroen


Comments


bottom of page