top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Kant & Pitie, trouwen in Altena, het prachtige kerkje in UitwijkLiefde is... Pitie & Kant! Pitie belde mij een tijd geleden met de mededeling, 'wij gaan trouwen!' 'We willen graag dat je onze bruidsfotograaf bent, maarrr, wij zijn wel oud'

Ik moest daar ergens een beetje om lachen. Alsof je geen recht heb op een goede bruidsfotograaf omdat je een bepaalde leeftijd gepasseerd heb. Nee hoor, bij mij is iedereen welkom. Als ze maar van elkaar houden en dat doen ze. Met BOM vol levenservaring, kennis en kinderen hebben ze een prachtige dag gehad. Ik houd ervan! Trouwen bij Gemeente Altena en zeker trouwen in 't kerkje van Uitwijk. Een van de mooiste kerkjes in de regio. Nee, liefde is.. Samen trouwen, hij en ik. Pitie & Kant <3 #bruidsfotograaf #bruidsfotografie #mooistebruidsfoto #fotografie #fotograaf #altena #almkerk #uitwijk #kerkjeuitwijk #liefdeis #trouwfotografie #trouweninaltena #trouwenin2023Comments


bottom of page