top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Jeroen & Amanda, trouwen in Klooster Nieuwkerk Goirle en feesten in Fort St. Gertrudis>> 18-08-2023


Wauw, waar moet ik starten! Alle ingrediënten waar je naar op zoek bent als je gaat trouwen.

Met prachtig weer op een prachtige trouwlocatie, heerlijk buiten mogen trouwen, serieus knappe bloemenkindjes, de patatjesdans, een heerlijke speech van oma. En man o man, wat heb ik gelachen tijdens de groepsfoto's! Ik roep wel eens, gelukkig hebben we de foto's nog. Maar net met het doorstruinen door de foto's bracht het ook mij weer terug op deze heerlijke dag! Gelukkig hebben we dus de foto's nog! Oh Oh en dan de bus naar de feestlocatie, de openingsdans en de band!! Flieft! Zij op elkaar en ik op de foto's! Jeroen & Amanda <3


Trouwlocatie, Klooster Nieuwkerk Goirle

Feestlocatie, Fort St. Gertrudis Geertruidenberg

Second, Jessica de Vroege
Comments


bottom of page