top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

International Key-Note Speaker, Gaby Ermstrang


MY BIG FAT GREECE ADVENTURE <3


'ik kan met geen pen beschrijven hoe ongelofelijk trots ik op mezelf ben'


Dat waren exact mijn woorden toen mijn partner 's middags aan de telefoon vroeg hoe het was gegaan.


Zo ongelofelijk trots ben ik op mezelf!


Dat ik al gevraagd was te spreken op zo een groot internationaal conference was al een hele eer. Wie ik? Die fotograaf uit Woudrichem? Op een event in Griekenland? Voor zoveel internationale (HELE HELE GOEDE) fotografen? Iets vertellen over MIJN werk? Jeetje, hoe dan?


Maar goed, ooit droomde ik over zo een podium. Was het ver weg, maar droomde ik van een mooie plek, tussen deze mooie fotografen. En ineens was het zover. NEE stond dus zeker niet in mijn lijstje van antwoorden toen ik gevraagd werd.


Met maar 4 weken voorbereidingstijd ging ik dan. Waarop er werd gezegd, 'geniet ook van het avontuur er naar toe'. En dat deed ik. Wat heerlijk om te zien dat je een innercircle hebt die bereid is je te steunen, feedback en hulp te geven als het nodig is. Pas dan leer je wie de personen zijn in je leven. En wat een fijn gevoel geeft dat.


Met 2 try-outs die ontzettend emotioneel waren. Wist ik het, dit gaat hem zijn. Mijn rode draad zorgvuldig uitgekozen, mijn woorden door feedback ook goed op een weegschaal gelegd. Tot de avond ervoor nog wat dingen wijzigen en met mijn uitspraak bezig zijn. Wat een zenuwslopend maar ontzettend genietend proces.


En dan het moment, waarop ik nog dacht. DOOMSCENARIO, je klimt op dat podium, gaat op je muil, weet je tekst niet meer, kan ineens geen Engels en als de lichten van de zaal aan het einde weer aangaan is de ene helft van de zaal vertrokken en de andere helft ligt te slapen. En niets was minder waar.


Mijn gevoel kwam over, mensen vonden het fijn weer even te horen over de waarde van fotografie die wij te bieden hebben en ik heb mijn verhaal zo mooi neer kunnen zetten.


Zo trots als een PAUW met 12 prachtig gekleurde veren ; )

Ik deed het en ik ben het, zoals een bruidegom laatst zo mooi omschreef.


'Dat ben jij, een international key-note speaker en dat staat heel goed op je CV'


Dank iedereen voor de steun, thuis, bij de fotoclub, alle vrienden en vriendinnen die meeleefde. Mijn kamergenoten in Griekenland. Mijn maat Ollie die mij alle tijd en ruimte gaf in de voorbereiding op onze workshop op Mallorca. De film die ge-edit is, mijn slide vooraf door Emily en Box. Iedereen die mij ook maar een beetje hebt gesteund, geluk heb gewenst, maar ook die naar mij heeft geluisterd, met mij mee gehuild heeft, die mijn boodschap heeft meegenomen. Mijn dank is groot!


Een kleine sfeerimpressie heb ik in elkaar gesleuteld met heel veel foto's die ik bij elkaar heb geschraapt.


Foto's van Stijn Willems, Linda Bouritius, Jessica de Vroege, Esther Malmberg, Chantal Fijnenberg, Silvia Nae, Ariadifoto

*wellicht dat ik nu iemand vergeet, laat het weten dan zet ik je naam nog even op dit lijstje. Dank allemaal voor deze impressie <3


Dank aan Fearless Photographers Fearless Family Photographers @Masters of Wedding Photography

1 view

Comments


bottom of page