top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

The first Day in the Life of Marley, C-Section | Birth-photography

Updated: Sep 26, 2022

'Wat staat er nog allemaal op jouw bucket list?

Je hebt inmiddels Amerika gedaan, een grote prijs gewonnen. Is er uberhaupt nog iets wat jij op een bucketlist heb staan?'


'Nou, antwoord ik, 'vorig jaar zou ik een keizersnede fotograferen bij vrienden en helaas ging deze niet door. Dat is toch wel iets wat ik heel graag nog zou willen doen.'


En zo geschiede het dat ik binnen 48 uur een vriendin van mijn vriendin aan de lijn had die binnen 3 weken een keizersnede zou hebben en absoluut oren had om een fotoreportage hiervan te krijgen. Nu moet een ziekenhuis ook meewerken, maar met wat mazzel was ik binnen bij het Meander in Amersfoort. YES!

Okay, het ging nu dus echt gebeuren! WOW!


Als we horen dat Annemiek 's morgen als 1e op de planning staat, is het even zweten. Ik ben nu niet echt bepaald een ochtendmens, maar goed, samen met mijn assistente van die dag; Ada, komen we er wel. Klaar naar huis, toch?


Om 5 uur zijn wij dan ook onderweg naar Amersfoort zodat we op tijd kunnen beginnen met deze special edition Day in the Life. Want op die manier wilde ik het graag vastleggen. Het opstaan, het klaarmaken, de belevenis en het genieten.


En man o man, dat is gelukt!

Met de openheid en kwetsbaarheid van Annemiek en Stefan was ik er iedere stap om te fotograferen. HEER-LIJK! Zo wil ik al mijn klanten. Vrijheid & openheid, ik leg het vast.


En zo kwamen we tot de climax, de geboorte van de prachtig mooie dochter van Annemiek & Stefan, zusje van Jacky Lou: Marley<3

En ik had 'm voor geen prijs willen missen : )

Welkom op de wereld lieve Marley, glad to be a little part of it!


(Slideshow onderaan de BLOG)

(PS: zie ik er niet goed uit in blauw, IEKKKK!)631 views

留言


bottom of page