top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Rob & Daphne, liefde in Gouda | de Agnietenkapel en het Museumcafé

Updated: Sep 26, 2022Wat een heerlijke dag heb ik afgelopen woensdag, 1-7-2020 beleefd. Met een hechte familie, lieve mensen, lekker eten en een second shooter die af en toe vergat dat ze op een knopje moest drukken LOL (<- inside joke, sorry Jessica).

Wat was het leuk! Nu ben ik onwijs bevooroordeeld, want dit koppel ken ik. Ik ken de bruidegom al even. En was enorm blij dat hij MIJ uitkoos als hun bruidsfotograaf. Want tja, de keuze is reuze als je op de school voor fotografie hebt gezeten. Wat een bijzondere dag. Met allemaal prominente rollen voor familie en vrienden. De jurk, wat is die prachtig en wat staat deze mooi! Gemaakt door de bruidegom zijn mama! Die op de ochtend zelf, de jurk hoogstpersoonlijk heeft gestreken. De auto van de buurman. Met een mega goed gestructureerde ceremoniemeester (JEEJ, daar houd ik van!), het broertje van de bruid. Met als klap op de vuurpijl de openingsdans. Geen feesten meer te bekennen sinds corona, maar als jij en je vriendin dansers zijn, dan ontkom je er bijna niet aan om geen prachtige dans in te studeren. En weet je wat, dan doen ze die gewoon voor het diner. EIN-DE-LIJK weer eens een mega super mooie zelf gemaakte openingsdans! Ik heb genoten. En ik weet zeker mijn second shooter ook. Want we zijn verwent. En niet alleen met een lieve kaart, mooie woorden en complimenten, maar als je je eigen ding kan doen in de fotografie, TOP! Want je krijgt van mij gewoon strafpunten en bonuspunten ; ) Strafpunten als je je bemoeit met mijn werk en bonuspunten als je de hele dag verliefd kijkt naar je prachtige vrouw. Mr & Mrs
330 views

Comments


bottom of page