top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

THE LOVE IN 2018

Updated: Sep 27, 2022

>> 2018

Wat een ongelofelijk jaar heb ik gehad. Van Amerika tot Croatië, tussendoor op vakantie naar Italië en door naar Puerto Rico.

Geloof het of niet, tussendoor heb ik ook nog gewerkt. EN HOE!

Ik heb rond de 150 personen les gegeven. Middels een masterclass, mentoring, privé of de reguliere curssussen. Bruids, flits, studio of fotografielessen. Ik heb drie keer een les smartphone fotografie mogen geven. Waarvan 1 voor de Blauwe Anemoon & 1 voor Ouderen ontmoeten ouderen.

Ik heb talloze binnen en buitenshoots gedaan, cakesmash, bolle buik, binnen & buiten (herfst!) shoots & 12 LOVE shoots. Ik mocht maar liefst 1 lief klein meisje een jaar volgen, Jasmijn <3 & heb 4 newbornshoots gedaan, ondanks dat ik ze eigenlijk stiekem niet doe. Super trots en dankbaar op mijn 5 zeer waardevolle uitvaarten die ik mocht fotograferen. Mijn dank aan de mensen die mijn werk wilde ontvangen. Mag het over 50 jaar nog net zo waardevol zijn <3

Ik kan wel 5 slideshows maken. 1 van mijn vakantie's, 1 herfstshoot slideshow & wel 2 slides van mijn reguliere shoots. Maar de slide die ik plaats is mijn best of weddings 2018. Waarom? Omdat ik daar gewoon ongelofelijk trots op ben. Mijn hart, mijn passie, mijn core, HUN liefde!

Mijn dank gaat uit naar Rick Ermstrang, Dirna Boll & Gerco Westerhout die er altijd voor mij en mijn lessen zijn als ik ze vraag.

En natuurlijk voor mijn bruiloften dit jaar mijn grote dank naar mijn second shooters Marjolein Brinkhorst, Marlous Nijholt, Gea de Boer, Marjolijn Maljaars, Gonda Meurs, Bouwina Kant & Ilse Moonen

Mijn ZEER ZEER GROTE DANK naar al mijn klanten, leerlingen & bruidsparen. Zonder jullie vertrouwen, natuurlijk geen werk. Maar man o man, wat heb ik genoten.

GENOTEN! met een hoofdletter G.

>> Op naar 2019,

let's KICK ASS and shoot some people!


(watch the slideshow full HD)


Fotocredits, © Marieke Lodder135 views
bottom of page