top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Roy & Tamara| trouwen bij de Lingehoeve Leerdam

Updated: Sep 26, 2022

Al een tijdje geleden zat ik aan hun keukentafel. Een kleine formaliteit, want Tamara wist allang dat ik de bruiloft ging fotograferen. Roy moest overgehaald worden. Die ging wijselijk een aantal fotografen opzoeken met mooi werk. Eén daarvan, was ik.. Waarop Tamara zei, okay, klaar we zijn er uit, Gaby komt fotograferen!


HEERLIJK! Met een groot compliment. Want niet alleen ben ik als eerste vastgelegd voor deze topbruiloft, ook fotografeert Roy zelf, dus als een mede fotograaf mijn werk mooi vind, te gek!


De dag begon gemiddeld later dan een 'normale' trouwdag. Roy en Tamara besloten dat ze met zonsondergang gingen trouwen en iedereen die deze dag erbij kon zijn ook gewoon voor de ceremonie uitnodigde. Een lekkere BBQ volgde, de getting ready en klokslag 19:00 uur trouwde zij in de Lingehoeve in Leerdam. Onder begeleiding van de super leuke babs Jeroen Smits.


Na het trouwen de taart & toast om vervolgens te vertrekken naar een perenboomgaard in de buurt. Omdat Roy in zijn militaire uniform trouwde en dat geen dans uniform is, kleedde Roy zich nog even om in de boomgaard om zo nog wat toffe foto's met pak te maken. Tamara kleedde zich later om in de Lingehoeve omdat de jurk en openingsdans niet bij elkaar paste! Een te gekke -I got a feeling- openingsdans, een super toffe photobooth en een DJ waarmee we de avond wegdanste! Kortom, een lekker feestje! : )


Wat een HEERLIJK stel en wat een super toffe dag, met een te gek feest!

Een cart blance met fotograferen werkt echt perfect! De perfecte plaatjes voor het perfecte stel.

And they lived happily ever after <3

Roy en Tamara + Evanne + Xavi


Met een super dank je wel voor deze onwijze eer en vrijheid en liefde en plezier! Met een super dank je wel aan Marjolein voor haar assistentie & fotografie, het hele weekend! : )

601 views

Comments


bottom of page