top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Bruiloft Krispijn & Brita, trouwen in Ens

Updated: Sep 26, 2022


Niet teveel poespas zeiden ze. Nee, we doen alles hier. Hier was natuurlijk in Ens op hun eigen aardappelboerderij.

Het terrein is groot genoeg en van ons en hier willen wij onze liefde vieren. 

En zo geschiede het dat op 18 augustus 2017 Krispijn en Brita de first look, de ceremonie, het diner en het feest, allemaal op eigen terrein! Het enige wat niet plaats vond op hun eigen terrein was de fotoshoot. Deze deden ze om de hoek, op papa zijn boerderij. Tussen de witte kool, wortelen EN in de regen!

Maar dat liet ze niet weerhouden van prachtige foto's op het land. 

Terug op hun boerderij startte de ceremonie van dit prachtige paar. Zelf hebben ze de volledige tuin in orde gebracht om te gebruiken. De details, de slingers, de ballonnen, allemaal in eigen hand. Tot aan een stuk grond waar het bordje 'camping' op stond waar alle gasten hun eigen tentje mochten opzetten en konden blijven logeren. Zo leuk! 

Ennn, ook alles biologisch! De drankjes, de taart (JAMMIE!), het diner (verzorgt door Cousin). Aardappelen kwamen van eigen land en het varken was van Krispijn zelf. Hun eigen kippetjes en haan liepen rond tijdens de ceremonie. En hoewel de prognose weersomstandigheden zeer slecht was qua hebben wij tijden de meest belangrijke momenten prachtig weer gehad. Tijdens de ceremonie buiten en tijdens de taart & toast en het diner. 

Hoe lekker is dat. De liefde vieren in je eigen achtertuin <3 

Met dank aan de gastvrijheid van de newlyweds : )70 views

Commentaires


bottom of page