top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Bruiloft Branco & Marianne, trouwen op Fort Altena

Updated: Sep 26, 202220 oktober 2017 was de dag dat Marianne en Branco in hun bootje stapte. Met een zorgvuldig uitgerekende trouwdatum, de dag van ontmoeting, de datum van het aanzoek tot aan de dag dat ze elkaar 10 jaar kennen, kwamen ze uit op een prachtige herfstdag. Wat hun voorkeur ook genoot in verband met de prachtige kleuren die dit seizoen heeft.  Nadat Branco zich omkleedde in zijn ouderlijke huis in Lexmond en Marianne dit deed bij haar ouders in Almkerk vond de ontmoeting plaats. EINDELIJK zagen ze elkaar! Na de prachtige ontmoeting vertrokken ze na een mooie plek in de buurt voor de fotoshoot. En ondanks alle weersvoorspellingen en de verschrikkelijke regenbui in de ochtend was het prachtig weer tijdens de fotoshoot. Wat een cadeautje was dit!

Na de lunch in Lexmond vertrokken wij met alle daggasten naar Fort Altena in Sleeuwijk om te trouwen. De ceremonie vond plaats in loods K samen met het aansnijden van de taart. 

Wat een heerlijk feestje mochten mijn collega Ja'elli en ik bijwonen. Dubbel feest, want om met super lieve mensen ons trouwseizoen af te sluiten, dat zijn cadeautjes <3  Geniet van de preview BLOG!

108 views

Comments


bottom of page