top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

André & Shirley | trouwen bij Henny Huisman en zijn Ruiterhuys Castricum

Updated: Sep 26, 2022

Toen Shirley en André vertelde dat ze gingen trouwen, ergens in juni 2018 dacht ik even, 'ow jeej, als het maar niet dezelfde dag word als die van Tamara en Roy' GELUKKIG! Het werd een dag later en zo kon ik dus beide bruiloften fotograferen. Waarmee ik super blij was. Want Shirley staat aan de basis van mijn fotografie. Dankzij haar hulp ben ik gestart met fotograferen en uiteindelijk gemotiveerd om zo ver te komen. Dus ontzettend blij dat ik deze dag voor hun heb vast mogen leggen.


Ik doe dit niet heel erg veel 2 bruiloften achter elkaar, maar voor dit stel had ik het graag over. Ze wilde mij en ik wilde de bruiloft! Ondanks dat ik was uitgenodigd als daggast, fotografeerde ik met veel plezier de dag lurkend aan champagne en snoepend van de taart.


Wat een super fijne landelijke bruiloft!

Niet alleen trouwde ze buiten (met super lekker weer!) op een van de eilandjes bij het Ruijterhuys in Castricum, we mochten de fotoshoot ECHT doen in de Abdij van Egmond!


Een jaar geleden deden wij de loveshoot om te kijken wat voor leuke plekken er allemaal te vinden waren in de buurt. Shirley praatte toen honderd uit over de Abdij aan het einde van haar straat. Nadat wij er geweest waren werd haar geadviseerd een brief met motivatie op te stellen en dat zij dan zouden beoordelen of er toestemming gegeven zou worden. Het zou lastig worden, want de Abdij is een werkende Abdij. Dat betekent dat hier gewoon nog steeds monniken wonen die actief zijn. Uiteindelijk werd het verzoek afgewezen. En moesten we andere fotoshootlocaties zoeken.


André, die het op het laatste moment toch anders wilde, heeft op donderdag de abdij gebeld, 'to call in a favor' en dat werkte. Zijn verzoek werd gehonoreerd en op vrijdagavond appte hij mij met 'de fotoshootlocatie is gewijzigd, de abdij gaat door'. TOP! en GAAF!


Dus zo eindigde wij in de meest unieke locatie, de abdij van Egmond. Tussen de echte monniken dus. Ze vertelde dat ze al 12 jaar geen bruidspaar meer binnen hadden gehad, maar dat ze uiteindelijk besefte dat ze de buren niet konden weigeren. Hoe cool is dat!


Met de duinen, want we zijn immers in Egmond en het bos als fotoshootlocaties vertrokken we op tijd naar het Ruijterhuis. Om JA te zeggen. En wat was het mooi! Wat waren ze leuk : )


En Cas, die had een goede rol deze dag, van 'best man' naar ringbeveiliger, naar ringen-aangever, naar de man met de hamer.

YES, they did it, thay sad, I DO!


André & Shirley <3

- may all you're love and dreams come true -
Mijn dank is groot Marjolein. Niet alleen als second shooter, maar omdat ik ook altijd weet met jou waar mijn spullen ook alweer zijn gebleven en je snurkt niet! : ) Topper!

579 views

Comments


bottom of page