top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Bruiloft Johan & Stéphanie, Fort Geertruidenberg

Updated: Sep 23, 2022


Een tijdje geleden zat ik gastvrij met heerlijk koffie aan de keukentafel. Ik hoorde hoe Johan, Stéphanie ten huwelijk hadgevraagd. Ik zwijmel weg en vraag wanneer deze vakantie was.. 2 weken geleden riep Stéphanie. WOW en ik.. ik zit hier nu al? Cool! De belangrijkste dingen mogen maar geregeld zijn, aldus Johan en Stéphanie. De fotografie een van de belangrijkste dingen, YES! Daar houd ik van : ) 

Wanneer ik in de ochtend van 9 juni 2017 naar buiten kijk terwijl ik mijn klaar maak voor een lange bruiloftdag beloofd het weer niet veel goeds. Het regent. En het regent hard ook. De weersvoorspellingen geven aan dat het om 12:00 uur, de tijd wanneer Johan zijn Stéphanie ophaalt, droog is. Dus daar ga ik mij deze dan aan vasthouden. 

Toen Johan dan ook de straat in reed en wij allemaal vol spanning afwachte dat hij de deurbel indrukte, waren we blij dat het precies op dat moment ophoudt met regenen. 

Gaaf, helemaal goed en off we GO! 

In het stadje van Woudrichem de fotoshoot om vervolgens naar de locatie Puur in Geertruidenberg de ceremonie plaats te laten vinden en terug met de mooie Engelse bus naar Rijswijk om daar in het Brabantse Land feest te gaan vieren. 

En JA, een feestje werd het! De hele dag! 

Van ceremonie tot aan familie tot aan vrienden tot aan het feest tot aan het lieve koppel.

Ik houd ervan! 

Have fun met mijn selectie favorieten made by me en mijn second shooter  Marlous Nijholt: Mr. & Mrs. Mans <3

104 views

Comments


bottom of page