top of page
Search
  • Writer's pictureGaby Ermstrang

Chris & Elize, Fort St. Gertrude Geertruidenberg


GEKKENHUIS! Dat is het juiste woord om de bruiloft van Chris en Elize te omschrijven. Tenminste, deel 2 van hun bruiloft.


Verspreid over twee dagen met uitstel door Corona besloten ze hun bruiloft uitgebreider dan ooit en iedereen compleet te vieren. Ik was dag 2 aanwezig op hun feest. En ik heb het idee dat ik het toetje kreeg, waar ze zichzelf op trakteerde. Met een heerlijk draaiboek, omkleden en klaarmaken en haar roze verf in Dordrecht, opgehaald worden door de partybus en feesten in Fort st. Gertrude maakte het verhaal helemaal compleet. Genodigde, vrienden! Heel veel vrienden. En zo gaven ze door aan de gastenlijst. Komen mag, maar dansen moet. Waardoor er geen lege plek op de dansvloer onstond. Als fotograaf maak ik echt heel veel leuke dingen mee. Maar over het algemeen kan ik nog lekker in controle blijven als ik fotografeer.

En toch hier... Er gebeurde zo ontzettend veel. Dat toen ik een selectie moest maken van 15 BLOG foto's ik er toch wel een week over moest doen om deze te selecteren. Maar bij deze. De mooiste, leukste, gaafste sfeerimpressie die ik met foto's kan maken van dit onwijs vette feest! NJOY the party of..

Chris & Elize <3 Second shooter, Jessica de Vroege


115 views

Comentarios


bottom of page