top of page


familiemens, verliefd op de liefde, fotograaf & lerares fotografie
 

Fotograaf Gaby Ermstrang

Hai, ik ben Gaby en woon met mijn dochter Dani en onze 2 poezen in Woudrichem. 

Ik ben in de fortuinlijke positie geweest om van mijn hobby mijn beroep te mogen maken. Hoewel ik in het bezit ben van niet één maar twee eigen studio's en soms wel eens uitwijk naar andere disciplines binnen de fotografie ligt mijn specialisatie in de bruidsfotografie.


Ik ben letterlijk: VERLIEFD op de liefde!

Ik houd er van om mijn lieve klanten mooi, puur en creatief op de foto te zetten. Ik ben aangesloten bij diverse internationale bruidsfotografie netwerken. En ik mag mezelf inmiddels winnaar noemen van diverse internationale foto-awards bij internationale fotowedstrijden. Wat mij nog gemotiveerder maakt jullie prachtig op de gevoelige plaat vast te leggen. 

Creatief? Je zal mij misschien kennen van de ‘file-foto’ die inmiddels de hele wereld over gereisd is. En iedere bruiloft weer zal ik zorgen dat ik supergave en creatieve foto’s maak waar mijn klanten dolgelukkig van worden. Of het nu door middel van off camera flash is of gewoon omdat we gewoon mooie momenten kunnen creëren.

Lerares? Naast mijn bruidsreportages en ander fotografie-werk geef ik ook les. Ik geef workshops (bruidsworkshops, studioworkshops) en cursussen (basiscursus en vervolgcursussen). Lesgeven vind ik een van de heerlijkste dingen om te doen. Samen met mensen hun creatieve en technische proces doormaken. Want vergeet niet, fotografie is 50% techniek & 50% creativiteit. En die laatste komt van binnenuit. Daarnaast ga ik met collega-fotografen het mentor-proces in. In plaats van een opleiding geef ik ze lessen, waarin de technieken, apparatuur en creativiteit hoog staan. Foto kritieken ontbreken dan ook niet in deze creatieve processen. Ik vertel je wat technisch wel of niet mogelijk is en welke lenzen je bij welke vorm van fotografie nodig kan hebben. Workshops zijn er in groepsverband en kan je ook zeker privé boeken. 

Daarnaast geeft elke workshop / cursus toegang tot privé fora op facebook waarin je ook opbouwende fotokritiek kan krijgen of vragen kan stellen. 


Kortom, je mag altijd alles aan mij vragen!
Kennis is er om gedeeld te worden. 
Net als foto's die worden gemaakt ter herinnering. Love to shoot your picture : ) 

Mijn 2 favorieten bezigheden! 

 
<3


 

Jasper & Ilja

"Gaby heeft onze bruiloft 22 september gefotografeerd! En wat was het een fijne dag zeg! En wat zijn de foto’s enorm mooi geworden! Wij zijn er in ieder geval super trots op! We merkten niet dat we op de foto werden gezet en konden geheel onszelf zijn! Enorm bedankt Gaby! Je bent een topper!"

bottom of page