top of page

FAMILIEFOTOGRAFIE GABY ERMSTRANG

Het portfolio van bruidsfotograaf Gaby Ermstrang Fotografie, inmiddels een begrip in de wereld van de familiefotografie. Een fotograaf met passie, creativiteit en liefde voor de fotografie. DE fotograaf voor het vastleggen van jouw gezin dus. Ik fotograaf zowel binnen als buiten op locatie. Deze prijzen blijven hetzelfde. Leuk is om naar een speeltuin te gaan, wellicht pannenkoeken te bakken als lunch of gewoon met het gezin naar het strand. Ik ben erbij en leg vast zoals jullie zijn. 
 
 

De familieshoot worden geleverd met een album op maat, die deze prachtige herinnering vastlegt op print, waar het hoort en waar je nog tijdenlang terug kan kijken op iets moois en iets van jullie.

Heeft mijn portfoliowerk jullie nieuwsgierig gemaakt naar wie ik ben en hoe ik werk, 
neem dan vrijblijvend contact op 
voor meer info en eventueel een kijkje in de agenda. 

 
Gaby Ermstrang is meervoudig awardwinning fotograaf,
meervoudig winnaar Fearless family awards, 

EEN PRACHTIGE HERINNERING, LIEFDEVOLLE MOMENTEN
MAAR VOORAL HET VERHAAL VAN JULLIE GEZIN

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN SANNE & MILAN

Inmiddels zijn wij al verschillende keren bij Gaby op de foto geweest. De foto's met ons drietjes zijn favoriet natuurlijk! Mijn man en ik zijn allebei niet zulke camerabeesten maar Gaby weet ons op ons gemak te stellen en fijne aanwijzingen te geven waardoor er altijd onvoorstelbaar mooie plaatjes uitkomen. Dankzij jou hebben we de mooie herinneringen uit allerlei fasen van ons leven prachtig op beeld.

Lucien, Amber & Lilly

Al meerdere keren met ons gezin voor de camera gestaan!
Gaby denkt out of the box en is heerlijk tot the point. Ze weet iedereen op zijn/haar gemak te stellen, zodat zelfs pubers lachend op de foto staan. Haar energie kaatst terug op jou wat ervoor zorgt dat je niet te geposeerd voor de camera staat. Ze weet je in je kracht te zetten waardoor er altijd een mooie foto uitkomt.

Carola

Ik ken weinig fotografen die het lukt om je zo op je gemak te laten voelen als Gaby. Op een mooie herfstdag trokken we met de hele familie naar het Almbos om daar familiefoto’s te laten maken. Van baby, peuter, tieners tot grootouders, het lukte Gaby om iedereen met een natuurlijke lach op de foto te krijgen. Gaby heeft oog voor detail en op een plek waar het een ander niet opvalt, ziet zij hoe het licht mooi tussen de bomen door valt en weet ze handig gebruik te maken van het natuurlijke licht. Wil je statige foto’s, dan is Gaby misschien niet de fotograaf die je zoekt. Wil je daarentegen speelse foto’s waar het plezier van afspat, dan kan ik je alleen maar aanmoedigen om die shoot bij haar te boeken. 

Marianne

Gaby heeft onze bruiloft op 21 april 2017 in beeld gebracht. Gaby is de hele dag mee geweest en heeft geweldige foto's gemaakt. Veel momenten die wij hadden gemist had zij gezien en vastgelegd, echt helemaal top! Ze heeft laten zien dat ze ALLES wil doen voor de perfecte foto; zelfs achterstevoren achterop een motor Nog steeds heel blij met alles wat ze voor ons heeft gedaan. 

Bram & Sandy

portfolio foto galerij

bottom of page